top of page

Kayakken

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

boogschieten

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Quad tour

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Activiteiten Programma

Een van de grootste geheimen van Suriname is dat er heel veel spannende avonturen te beleven zijn; In de historische stad, door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, kun je uren rondzwerven. En op de oude plantages, waar nog veel van de oude geschiedenis te vinden is, gaan we een fietstour doen. Maar de mooiste avonturen beleven we in de directe omgeving van Paramaribo. Na het verlaten van de stad bevind je je in not time midden in de tropische jungle......

kanoen.jpg

Kayakken

Met de kano varen door de ongerepte jungle van Suriname is de perfecte combinatie van avontuur en sport. Je vaart midden door de overweldigende natuur en spot onderweg verschillende dieren, waaronder bijzondere vogels, apen en misschien wel een zeekoe. 

boogschieten suribreak.jpg

Boogschieten

Opperste concentratie, balans en helemaal in evenwicht zijn. Dat zijn de skills die je nodig hebt om als een indiaan door het leven te gaan. Wij gaan oefenen met de handboog en zorgen ervoor dat jouw SuriBreak een schot in de roos is.

quadrijden suribreak.jpg

Quad tour

De quad tour is de absolute dagtour van dit moment. Onder professionele begeleiding word je meegenomen voor een spannende avontuurlijke dag om nooit te vergeten. Na een korte training kruip je zelf achter het stuur om uren te crossen door de jungle. 

Logo_SuriBreak.png
excursie suribreak

Santigron tour

In dit traditionele Marrondorp leven mensen van verschillende Marronstammen.  Je hebt de gelegenheid om op eigen houtje het dorp te ontdekken en met de mensen te praten. Je kunt heerlijk zwemmen in de rivier en lekker luieren in je hangmat.

excursie suribreak

Jungle Hiking

Een tocht door de jungle is een absolute must als je mee naar Suriname gaat. Samen met een gids zwerf je door deze groene wereld. Hoor hoe de apen door de bomen slingeren. Zie de mooiste vogels vliegen en ontdek alle geheimen van de jungle.

activiteiten suribreak

Kalebas workshop

Een inspirerende workshop waarbij je van een Kalebas je eigen lamp gaat maken. De kalebassen worden gekweekt in de gigantische tuin. Er is keuze om een hanglamp te maken of een tafellamp. De lamp die je uiteindelijk mee naar huis neemt is prachtig en blijft mooi.

urban city tour.jpg

Urban city tour

Tijdens onze Urban City tour wandel je door de straten van de historische hoofdstad. Samen met je gids bezoek je  bekende bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de Centrale Markt en nog veel meer. Naast alle verhalen laten we de lekkere kraampjes vol fruit en streetfood zeker niet links liggen.

cacaoworkshop.jpeg

Cacao workshop

Tijdens de twee en een half uur durende tree-to-bar cacao workshop maak je kennis met de Surinaamse cacao.  Na een heuse blind tasting, ga je zelf aan de slag met het maken van jouw eigen stuk skrati om mee naar huis te nemen. Na afloop zal je nooit meer hetzelfde naar een reep chocolade kijken.

plantagefietstour.PNG

Plantage fietstour

Plantage Frederiksdorp is een must als je interesse hebt in het plantage verleden in Suriname.  Je maakt onder andere een historische wandeling over de plantage maken. Wil je iets actiefs doen? Pak dan de kano, fiets of maak een vaartocht door het mysterieuze moeras. Kortom, genoeg te beleven!

bottom of page