top of page
MK.3 (3).jpg

Jouw studiekeuze is voor ons een serieuze zaak

Tijdens de SuriBreak gaan we verder dan een poosje freewheelen in het buitenland. Niet dat daar iets mis mee is. Maar tijdens deze Break gaat het om een serieuze aangelegenheid: jouw studiekeuze. Iets waarmee veel jongeren worstelen. Misschien jij ook wel. Wij bieden hulp bij je studiekeuze. De ervaringen tijdens de SuriBreak stimuleren je tot het maken van keuzes. Jouw eigen keuzes waar je de rest van je leven wat aan hebt.

 

Spreekt dit je aan? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. We nemen de tijd met je om af te stemmen of deze Break de juiste keuze voor jou is op dit moment. 

Logo_SuriBreak_edited_edited.png

Motivatiekompas geeft richting

Wij werken met deskundige coaches die allemaal opgeleid zijn in de Motivatiekompas methode. Deze methode is volledig gericht op het ontdekken van jouw talenten, drijfveren en passies. Gedurende jouw Break spreek je wekelijks met je coach en ga je na 6 weken met jouw studiekeuze op zak weer naar huis

MK.1 (2).jpg
one love.jpg

Deskundige hulp bij je studiekeuze

De SuriBreak is speciaal voor jongeren die (nog) geen studiekeuze hebben kunnen maken. De andere omgeving, het vrijwilligerswerk en ook de vele nieuwe ervaringen leveren je nieuwe inzichten over jezelf; Je leert op eigen benen te staan, je doet je eigen boodschappen, kookt je eigen eten, je gaat overdag aan het werk. Hierdoor leer je je eigen keuzes te maken. Wij maken hier gebruik van en samen met onze deskundige coaches krijg je een heel goed beeld van jezelf. Na zes weken ontvang je je eigen Motivatiekompas certificaat en ga je met je studiekeuze op zak weer naar huis. Echt waar, ook jij!

bottom of page