top of page

Suribreak werkt 

Werken is nuttig en zeker vrijwilligerswerk in je tussenjaar. Het leert je verantwoordelijkheid te dragen, het geeft ritme en regelmaat, en het staat ook nog eens heel goed op je CV. Een hoop redenen dus waarom wij het belangrijk vinden dat elke Breaker aan het werk gaat. Wij bieden hele leuke werkplekken; wat dacht je van werken in de dierentuin van Paramaribo? Of misschien wil je werken op een school, bij een BSO of wil je aan de slag bij een muziekschool. Dit alles is mogelijk tijdens de Suribreak. Werken doe je bij ons als vrijwilliger. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend; er wordt door de dieren of kinderen waarmee je werkt op je gerekend en wij verwachten dus van elke Breaker dat hij of zij hier serieus mee omgaat.

Logo_SuriBreak.png
vrijwilligerswerk.jpg

Vrijwilligerswerk

Werken doe je bij ons als vrijwilliger. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend; er wordt door de dieren of kinderen waarmee je werkt op je gerekend en wij verwachten dus van elke Breaker dat hij of zij hier serieus mee omgaat.

tussenjaar suribreak

Onbetaalbaar

Het is heel bijzonder om te ervaren dat werken als vrijwilliger heel dankbaar kan zijn. Door het werk als vrijwilliger zet je je in om mensen of dieren te helpen en dat is wat ons betreft een onbetaalbare ervaring.

bottom of page